Digjitalizimi, e ardhmja e teknologjisë

33 nxënës të shkollës sonë u çertifikuan sot pas trajnimit me temë “Digjitalizimi, e ardhmja e teknologjisë” organizuar nga Albtelecom. Cdo gjë nën perkujdesjen e mësuese Irmës dhe mësuese Borës.