Dita e Dytë e Javës

Në Ditën e Dytë të Javës së Praktikave Profesionale u zhvillua një takim me prindër dhe nxënës të klasave të X-ta dhe XI-ta me qëllim “Shkëmbimin e eksperiencave të praktikave profesionale”.
Vete nxënësit e klasave të XI-ta përcollën entuziazëm për një proces që po ndikon dukshëm në aftësimin e tyre profesional.
Pas takimit, prindërit vizituan shkollën dhe shijuan ëmbëlsirat e pergatitura nga fëmijet e tyre