Dita e III e Javës se Praktikave Profesionale

Në Ditën e III të Javës se Praktikave Profesionale u zhvillua takimi me temë “Prezantimi i website të guidave turistike dhe materialet lidhur me guidat”. Takimi u zhvillua mes nxënësve të drejtimit Hoteleri-Turizëm, profili “Guide Turistike” dhe Drejtorit të Drejtorisë së Turizmit pranë Bashkisë Shkodër, z.Gentian Mema Ky takim u pasua nga vizita në kompaninë partnere të shkollës, Shkodra Travel.