Dita e IV e Javës së Praktikave Profesionale

Në ditën e IV të Javës se Praktikave Profesionale Shef Aleksander Tuka bëri një super performace bashkë me praktikantët e tij për prindër, nxënës dhe mesues. Restorant legjenda është biznesi partner i shkollës, në mbeshtetje të praktikave profesionale, aktiviteteve të shkollës dhe nxitjës së inovacionit tek tel të rinjtë.