Hapet Java e Praktikave Profesionale

Në ditën e parë të Javës së Praktikave Profesionale u zhvilluan në kabinetet e shkollës 3 konkurse duke perfshire 3 drejtimet e shkollës. Konkurset u ndoqën nga mentor biznesesh, petagog universiteti dhe ish nxënës, të cilët ushtrojnë profesionin e tyre. Në të njëjtën ditë u zhvilluan 6 orë të hapura. Falenderojmë për eksperiencën e ndarë me ne: Rudin Beka, pedagog në Universitetin e Shkodrës, Fakulteti Ekonomik Vilma Mirakaj, ish nxënëse e shkollës, tani studente universiteti dhe sipërmarrëse Vm_art_design Ardian Kraja, ish nënës, sot rrobaqepës me eksperiencë disa vjeçare Ajola Lekaj, stiliste dhe partnere e shkollës Denis Kaloshi, ish nxënës i shkollës, shef guzhine në Restorant ‘Shqiponja’ Izmir Luli, mentor biznesi në restorant ‘Casablanca’ Gjate kesaj ditë u nënshkruan 4 Marreveshje të reja me biznese.