Misioni dhe Vizioni

Shkolla Hamdi Bushati

ZBULONI PROGRAMET QË OFRON SHKOLLA JONË PËR TË NDJEKUR ËNDRRAT E FËMIJES TUAJ

Ne jemi krenarë për etikën tonë ndërkombëtare dhe multi-kulturore, dhe mënyrën se si komuniteti ynë bashkëpunon për të bërë një ndryshim. Kurrikula jonë e njohur botërisht është e ndërtuar në programin më të mirë të rregullt.

Mos e prit të ardhmen,kape tani