Muzeu I Stilit, Ethno Vibe

Nxënëset e drejtimit Tekstil- Konfeksion morrën pjesë në eventin Muzeu I Stilit, Ethno Vibe me një veshje moderne me elemente tradicional të përgatitur me shumë dashuri dhe kerativitet Veshja u prezantua në Muzeun Kombëtar Marubi, krahas projekteve të stilistëve më në zë shqiptarë.