“Panairit të Stilit”

Hapja e “Panairit të Stilit” në kuadër të festave të Nentorit. Panairi u vizitua nga nxënësit e shkollës, mësues, prindër dhe shkolla 9-vjecare. Në Panair u prezantuan punime inspiruese nga nxënës të drejtimi Tekstil-Konfeksion.