Qeveria e nxënësve

Qeveria e nxënësve është një strukturë organizative e pavarur e nxënësve në shkollë. Ajo përfaqëson mendimin e masës së nxënësve për çështjet e shkollës, mësimit dhe edukimit të tyre.

Senati i shkollës “Hamdi Bushati” për 2022-2023

President :LEONARD GJELOSHI

Klasa: XIII
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Nënkryetar : ERGYS BEHRI

Klasa: XI
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Sekretare:AFRIDA MATAJ

Klasa: XII
Drejtimi: Ekonomi-biznesi

Senatore:LEONARD GJELOSHI

Klasa: X
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:VIRXHINIA MUCA

Klasa: X
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:SERXHO VUCAJ

Klasa: X
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:XHESIKA MALOCAJ

Klasa: X
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:SONI ZEFI

Klasa: X
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:YLBER LULI

Klasa: X
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:DENISE CEZMA

Klasa: X
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:SABRINA BANAJ

Klasa: X
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:KLAJDI REPISHTI

Klasa: X
Drejtimi: Ekonomi-biznes

Senatore:KEJSI CUFAJ

Klasa: X
Drejtimi: Ekonomi-biznes

Senatore:SIDORELA PYLLA

Klasa: X
Drejtimi: Tekstil-konfeksion

Senatore:RAUL GRUDA

Klasa: XI
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:XHOENA VITOJA

Klasa: XI
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:EMILJAN QERSHIJA

Klasa: XI
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:AMER HAJDARAGIC

Klasa: XI
Drejtimi: Ekonomi-biznes

Senatore:SABIANA URUCI

Klasa: XI
Drejtimi: Ekonomi-biznes

Senatore:ARJETA MEAJ

Klasa: XI
Drejtimi: Tekstil-konfeksion

Senatore:ERGYS BEHRI

Klasa: XII
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:SELDI SHPATA

Klasa: XII
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:SAMELA KUKELI

Klasa: XII
Drejtimi: Ekonomi-biznes

Senatore:ALMEDINA MATAJ

Klasa: XII
Drejtimi: Tekstil-konfeksion

Senatore:DORJAN GURALECI

Klasa: XIII
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:XHENI MALJA

Klasa: XIII
Drejtimi: Hoteleri-turizëm

Senatore:SILVA PEPAJ

Klasa: XIII
Drejtimi: Ekonomi-biznes

Senatore:ELMEDINA PASKALAJ

Klasa: XIII
Drejtimi: Tekstil-konfeksion