Shoqata Gjermane e Tregtisë

Përfaqësues nga Shoqata Gjermane e Tregtisë dhe Industrisë (DIHA), Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shkodër, Konfindustria, kompani private vizituan dje shkollën. Ata u njohën me eksperiencën tonë në vendosjen e marrëdhënieve të suksesshme me bizneset e rajonit për ofrimin e praktikave profesionale për nxënësit dhe hodhën ide mbi mënyra të reja bashkëpunimi.